top of page

Over ons

Wie wij zijn

Gevestigd in de hoofdstad van Nederland, zijn we trots op onze wortels en de uitgebreide netwerken die we in de loop der jaren hebben opgebouwd.

Onze Missie

We zijn er diep van overtuigd dat de juiste match tussen een kandidaat en een organisatie verder gaat dan enkel vaardigheden en ervaring. Het gaat om passie, cultuur, en een gezamenlijke visie voor de toekomst.

Wat ons onderscheidt

  1. Geavanceerde Strategieën: Door het integreren van digitale advertentiestrategieën, bereiken we de juiste kandidaten, op het juiste moment, op de juiste plek.

  2. Persoonlijke Aanpak: Elke organisatie is uniek. Daarom geloven we in een op maat gemaakte aanpak, waarbij we diepgaand inzicht krijgen in de kernwaarden, cultuur en ambities van onze klanten.

  3. Resultaatgericht: Bij Vetus Talent betekent samenwerken een partnerschap waarbij resultaat centraal staat. Onze flexibele, resultaatgerichte prijsafspraken getuigen hiervan.

 

Ons Team

Aangedreven door een team van recruiters, digitale strategen en industrie-experts, combineert Vetus Talent de kunst van het netwerken met de moderne technologie. Onze professionals zijn niet alleen gepassioneerd over het vinden van de perfecte match, maar ook over het opbouwen van langdurige relaties en partnerschappen.

Onze Belofte

Wij staan garant voor transparantie, integriteit en toewijding in alles wat we doen. Of je nu een organisatie bent op zoek naar de volgende topmedewerker, of een professional die klaar is voor een nieuwe uitdaging, wij komen graag in contact.

 

Verken de mogelijkheden met Vetus Talent en ontdek waarom we de juiste partner zijn voor jouw recruitment behoeften.

bottom of page